Chiara Se trailer

Chiara

Regi:
Jonas Carpignano
Lengde:
2t 1min
År:
2021
Originaltittel:
A Chiara
Manus:
Jonas Carpignano
Medvirkende:
Swamy Rotolo, Claudio Rotolo, Grecia Rotolo, Carmela Fumo
Land:
Italia
Språk:
Italiensk tale, norsk tekst
Distribusjon:
Mer Film

Spennende italiensk drama om å vokse opp i en mafiafamilie.

15 år gamle Chiara feirer sin søsters 18-årsdag sammen med storfamilien. De er samlet til fest og stemningen er god. Utover kvelden begynner imidlertid Chiara å ane at noe er galt, og når en bombe går av i faren Claudios bil, blir tilværelsen snudd fullstendig på hodet. Uten å si noe til barna, går Claudio i dekning på ukjent sted, og når Chiara bestemmer seg for å spore ham opp, blir det starten på en reise gjennom Calabrias kriminelle underverden, som skal gi henne en helt ny forståelse av både faren og familien.

CHIARA er et spennende og troverdig drama som skildrer organisert kriminalitet gjennom øynene til en tenåring. Når Chiara finner ut hva familien har skjult, må velge om hun skal følge familien inn i et liv med kriminalitet eller gå en egen vei.

Regissør Jonas Carpignano skildrer livet i Calabria, sør i Italia, med skitten-vakker realisme og fantastiske rolletolkninger av ikke-profesjonelle skuespillere. I hovedrollen som Chiara briljerer Swamy Rotolo og familien til Chiara spilles av Rotolos familiemedlemmer. Dette er første gang de spiller i en film. Carpignano har tidligere laget de prisbelønnede og kritikerroste filmene MIDDELHAVET (vist på Verdensteatret i 2016) og A CIAMBRA (2017) som begge utspiller seg i Calabria.

Italienske godbiter fra Casa Inferno til filmen

På premieren fredag 20. mai kl. 20.00 vil publikum få servert en lekker italiensk aperitivo fra Casa Inferno på vei inn til forestillingen, med blant annet en 'nduja dip, som er en spesialitet fra Calabria regionen hvor handlingen i filmen finner sted.

På vår matinéforestilling fredag 27. mai kl. 13.00 vil det bli servert kaffe og italiensk biscotti fra Casa Inferno til alle publikummere.

Billetter: