Bones and All

Bones and All

Regi:
Luca Guadagnino
Lengde:
2t 11min
År:
2022
Manus:
David Kajganich (basert på Camille DeAngelis sin roman)
Medvirkende:
Timothée Chalamet, Taylor Russell, Michael Stuhlbarg, Mark Rylance, Chloë Sevigny
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense:
15 år
Distribusjon:
Warner Bros

Bones and All er en film om kjærlighet regissert av Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), som for filmen vant den prestisjefylte Sølvløven for beste regi på filmfestivalen i Venezia tidligere i år.

Maren, en ung jente som lever i utkanten av samfunnet, møter den kjekke og intense omstreiferen Lee som deler hennes umettelige appetitt på menneskekjøtt. Sammen legger de ut på en reise som tar dem gjennom Ronald Reagans USA og inn i Marens mystiske fortid. Til tross for deres sterke bånd, fører alle veier tilbake til deres skremmende fortid og et veiskille, som vil avgjøre om deres kjærlighet kan overleve deres skyggesider.

Bones and All er Timothée Chalamet og Luca Guadagninos første spillefilm sammen siden den fantastiske Call Me By Your Name, og også denne gangen har samarbeidet resultert i et uforglemmelig coming-of-age-drama. Her får Chalamet selskap av stjerneskuddet Taylor Russell, som gjør en strålende innsats som Maren, og som for rollen vant prisen for beste unge skuespiller under årets filmfestival i Venezia,

Luca Guadagninos «Bones and All» er et av årets filmhøydepunkter. – Dagsavisen, terningkast 5

Tidligere visninger:

  • søndag 18.12.22 Kl. 20:30
  • mandag 19.12.22 Kl. 20:15
  • onsdag 21.12.22 Kl. 13:00