BLIND

BLIND

Regi:
Eskil Vogt
Lengde:
1t 37 min
År:
2014
Medvirkende:
Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen, Vera Vitali, Marius Kolbenstvedt
Land:
Norge
Språk:
Norsk tale, norske tekster
Aldersgrense:
15 år

De uskyldige-aktuelle Eskil Vogts debutfilm som regissør

Etter at Ingrid mistet synet i voksen alder, vil hun ikke lenger bevege seg ut av leiligheten. Hun føler at mannen hennes er der på dagtid, at han har sneket seg inn og observerer henne i det skjulte. Ingrid erindrer fortsatt hvordan verden rundt henne ser ut, men minnene blir svakere og svakere og kanskje er hun i ferd med å miste fullstendig grep om virkeligheten?

Blind er et morsomt og uforutsigbart drama om hvordan våre innerste fantasier og lengsler preger vår opplevelse av verden utenfor.

Regissør Eskil Vogt er regiutdannet fra en av Europas mest prestisjefulle filmskoler: La Fémis i Paris. Han har regissert flere prisvinnende kortfilmer som blant annet har vært nominert til European Film Award, vunnet Terje Vigen-prisen i Kortfilmfestivalen i Grimstad og hovedprisen på Premiers Plans-festivalen i Angers i Frankrike. Vogt har også hatt stor suksess som manusforfatter og tett samarbeid med Joachim Trier.

Eskil Vogt er for tiden aktuell med sin siste spillefilm De uskyldige, som hadde premiere under årets Cannes-festival, og anledningen er derfor meget god for et gjensyn med Blind!

Tidligere visninger:

  • søndag 19.09.21 Kl. 19:00
  • onsdag 22.09.21 Kl. 18:45