Black Sabbath - The End of The End
Foto: Ross Halfin
Se trailer

Black Sabbath - The End of The End

Lengde:
2t 4m
År:
2017
Land:
Storbritannia
Språk:
Engelsk
Distribusjon:
Trafalgar Releasing
Tilhører tema:
Musikk på kino

Eksklusiv visning av den siste konserten - fra den siste turnéen - til bandet som definerte lyden av metal!

4. februar i år inntok bandet scenen i Birmingham, byen hvor det hele begynte for dem, for å spille den 81. og siste konserten på deres turné The End Tour. Konserten ville være avslutningen på en karrière som har vart i nesten et halvt århundre.

Den utsolgte konserten rundet også av en turné hvor de hadde spilt for godt over en million fans over hele verden. Siden bandets oppstart i 1968 har de skapt et sound som ville være en grunnstein i heavy metal sjangeren, og påvirke og inspirere band i tiårene som fulgte - og fortsatt gjøre det den dag i dag.

The End of The End er historien om den siste, følesesladde konserten. Fansen tas med inn i hjertet av showet, tett på bandet, mens de spiller sine hits som definerte sjangeren, fra Iron Man til Paranoid til War Pigs - for å nevne noen. Sabbath benyttet også sjansen til å besøke et studio, for å spille inn noen unike versjoner av sine favorittlåter.

Filmen - som har premiere over hele verden 28. september og vises hos oss "for one night only" - gir fansen et intimt innblikk i forholdene internt i bandet, både som en samlet gruppe og hver for seg, med gode historier fra Ozzy Osbourne, Tony Iommi og Geezer Butler.

Bandets lojale fanskare strekker seg over flere generasjoner, og dette er sjansen for alle fans - yngre som gamle - til å komme sammen og se gutta fra Birmingham gjøre det de gjør best, nesten femti år etter det hele startet. Dette er det siste ordet fra det største metal bandet noen sinne.

Tom Arne Hermansen, vokalist i 666, vil holde innledning før filmen.

Filmen inneholder også eksklusivt bonusmateriell som man kun vil kunne se på denne kinoutgaven.

Billetter er i salg nå! (Ordinær kr. 100,- / Medlem på Cinemateket kr. 80,-)

Tidligere visninger:

  • torsdag 28.09.17 Kl. 20:00