BINTI

BINTI

Regi:
Frederike Migom
Lengde:
1t 30m
År:
2019
Manus:
Frederike Migom
Medvirkende:
Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Baloji, Joke Devynck
Land:
Belgia
Språk:
Nederlansk (norsk tekst)
Aldersgrense:
6+ (anbefales fra 8+)
Distribusjon:
WRAP
Tilhører tema:
TIFF JUNIOR 2020

12 år gamle Binti er født i Kongo og bor papirløs i Belgia sammen med sin far. Hun er en gladjente som har en drøm: bli kjent "vlogger" på Youtube. Så en dag kommer politiet for å sende dem ut av landet; livet snus på hodet og de må rømme til landsbygda. Ting begynner å se lysere ut når Binti møter Elias og moren hans. Hun fikser en youtubekanal for Elias sin “redd-opiokaklubb” - og kanskje hun også kan fikse det sånn at faren og mammaen til Elias forelsker seg, så de kan bli i Belgia? En herlig, og kul girl-power-film for hele familien.

An exciting adventure about the energetic twelve-year-old vlogger Binti. She was born in Congo, but now lives in Belgium with her father. One day, the police turns up and they have to run away...

---

Trygg TIFF Junior!

Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.

Tidligere visninger:

  • lørdag 12.09.20 Kl. 15:45
  • søndag 13.09.20 Kl. 14:30