BARNAS CINEMATEK | JUNGELGJENGEN PÅ VERDENSTURNE Se trailer

BARNAS CINEMATEK | JUNGELGJENGEN PÅ VERDENSTURNE

Regi:
Laurent Bru, Yannick Moulin, Benoît Somville
Lengde:
1t 28min
År:
2023
Originaltittel:
Les As de la Jungle 2
Manus:
David Alaux, Eric Tosti, Jean-François Tosti
Medvirkende:
Hallvard Lydvo, Geir Morstad, Simen Sand, Øyvind B. Lyse, Katrine Blomstrand
Land:
Frankrike
Språk:
Norsk (Norsk tekst)
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Distribusjon:
Another World Entertainment
Tilhører tema:
Barnas Cinematek

Velkommen til en ny utgave av Barnas Cinematek!

Teamet bak Jungelgjengen og Timmy og monsterplaneten er tilbake med et nytt fargerikt og heseblesende eventyr om de sprø og elskelige skapningene fra Jungelgjengen.

Jungelgjengen på verdensturne er en spennende og actionfylt animasjonsfilm spekket med tempo, humor og morsomme figurer. Flott underholdning for hele familien!

Det er problemer i jungelen. En mystisk superskurk dekker jungelen med et giftig rosa skum som eksploderer ved kontakt med vann. Og det er bare under en måned til regntiden… Hvem kan redde alle dyrene? Jo, Jungelgjengen så klart! Nå må tigerpingvinen Maurits, Flaggine, Gilbert, Al og Bob og den alltid banansultne Miguel ut på en reise over fjell og nedover daler, gjennom ørkener og over hav på jakt etter motgiften som kan stoppe det rosa skummet.. Det er fortsatt tid til å redde jungelen! Men denne gangen går Maurits og vennene hans HELT BANANAS...

Den første filmen om Jungelgjengen ble en suksess på kino i Norge i 2018, og nå er de tilbake i den nye filmen Jungelgjengen på verdensturne. Filmene om Jungelgjengen er basert på den populære tegneserie-TV-serien kjent fra bl.a. NRK. Jungelgjengen har blitt vist i 199 land, oversatt til mer enn 50 forskjellige språk og belønnet med mange priser deriblant en Emmy-pris.
Jungelgjengen på verdensturne gikk rett inn på 1. plass på kinotoppen i Frankrike.
Nå er det tid for en ny jungelsuksess for hele familien!

Billettpris barn/unge kr. 80,-

Medlemmer i Tromsø Barnefilmklubb har gratis inngang mot fremvisning av gyldig medlemskort.

Voksne kommer gratis inn, men må ta ut ledsager-billett.


På Barnas Cinematek kan barn og familier se kvalitetsfilmer på Verdensteatret, gjerne klassikere eller nyere perler fra filmarkivet. Dette vil gå på utvalgte lørdager i løpet av året, og utfylle det faste tilbudet som Tromsø barnefilmklubb allerede har. Barnas Cinematek gjennomføres av Verdensteatret – Cinematek i Tromsø i samarbeid med TIFF Junior.

Tidligere visninger:

  • lørdag 01.06.24 Kl. 12:00