Bardo, en usann fortelling om en håndfull sannheter Se trailer

Bardo, en usann fortelling om en håndfull sannheter

Regi:
Alejandro González Iñárritu
Lengde:
2t 43min
År:
2022
Originaltittel:
BARDO, False Chronicles of a Handfull og Truths
Manus:
Alejandro G. Iñárritu & Nicolás Giacobone
Medvirkende:
Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid
Land:
Mexico
Språk:
Spansk (norsk tekst)
Aldersgrense:
15 år
Distribusjon:
Selmer Media

Den femdobbelte Oscar-vinneren Alejandro G. Iñárritu presenterer Bardo, en usann fortelling om en håndfull sannheter.

Bardo, en usann fortelling om en håndfull sannheter er en storslått, visuelt imponerende og gripende filmopplevelse. Den forteller den intime og rørende historien om Silverio, en respektert meksikansk journalist og dokumentarfilmskaper bosatt i Los Angeles. Etter å ha blitt tildelt en prestisjetung internasjonal pris, føler han seg kallet til å vende tilbake til hjemlandet, uvitende om at denne tilsynelatende enkle reisen vil kaste ham inn i en dyp eksistensiell krise. Minner og frykt kommer til overflaten, og fyller hverdagen hans med en form for rådvillhet og forundring.

Med empati og humor takler Silverio ulike universelle – men samtidig intime – spørsmål om identitet, suksess, død, Mexicos historie og hans dype, emosjonelle familiebånd til kona og barna. Han setter fingeren på hva det vil si å være menneske i vår merkelige tid.

Meksikanske Daniel Giménez Cacho gjør en uforglemmelig skuespillerinnsats som Silverio Gama. Filmen er spilt inn med et 65 mm-kamera av Oscar-nominerte Darius Khondji (Amour, Se7en) og skrevet av Iñárritu og Nicolás Giacobone (Oscar-belønt for Birdman og Biutiful). Dette er den første filmen Iñárritu har spilt inn i Mexico siden den internasjonale suksessen Elskede kjøtere fra 2000. Den meksikanske Oscar-vinneren Eugenio Caballero (ROMA, Pans labyrint) er ansvarlig for filmens produksjonsdesign og Anna Terrazas (The Deuce, ROMA) for kostymedesignet.

Tidligere visninger:

  • fredag 18.11.22 Kl. 19:15
  • lørdag 19.11.22 Kl. 16:45
  • onsdag 23.11.22 Kl. 13:00