BAD REPUTATION Se trailer

BAD REPUTATION

Regi:
Kevin Kerslake
Lengde:
1t 33m
År:
2018
Manus:
Joel Marcus
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Distribusjon:
Nonstop Entertainment
Tilhører tema:
Musikk på kino

Et fascinerende og underholdende innblikk i karrieren til en av rockehistoriens mest ikoniske artister: Joan Jett!

BAD REPUTATION følger Jetts karriere fra starten i 70-tallspunken, via 80-tallets MTV-epoke og videre til hennes innlemmelse i Rock and Roll Hall of Fame i 2015.

Filmen slår fast at Joan Jett (som fylte 60 år i september!) er betydelig mye mer enn kun sin største hit I Love Rock n' Roll, og omfavner hennes kompromissløse stil som har inspirert store stjerner som Debbie Harry, Billie Joe Armstrong, Miley Cyrus og Kathleen Hanna. De medvirker i denne dokumentarfilmen, sammen med blant andre Iggy Pop, Pete Townshend og Adam Horovitz.

BAD REPUTATION er et fascinerende og ærlig portrett av den karismatiske låtskriveren og sangerinnen. Som frontfigur i The Runaways og med sitt band The Blackhearts sementerte hun sin plass i musikkhistorien.

Filmen er regissert av Kevin Kerslake som slo igjennom som en av musikkbransjens heteste musikkvideoregissører på 90-tallet, da han lagde videoer for band som Nirvana, R.E.M. og Green Day. Han har de seneste årene bl.a. produsert og regissert kritikerroste dokumentarfilmer om Bob Marley, Lana Del Rey og DJ AM.

Marianne Lein Moe (bildet), nå journalist i iTromsø men tidligere vokalist i byens tøffeste jenteband Gestapo Bitches (RIP!) vil holde en innledning før filmen!

Billetter er i salg nå!

Tidligere visninger:

  • torsdag 21.02.19 Kl. 19:00