Away From Her Arr: Demensdagene i Tromsø Se trailer

Away From Her Arr: Demensdagene i Tromsø

Regi:
Sarah Polley
Lengde:
1 time, 50 min.
År:
2006
Manus:
Sarah Polley
Medvirkende:
Julie Christie, Michael Murphy, Olympia Dukakis, Gordon Pinsent
Land:
Canada
Språk:
Engelsk / Norsk tekst
Tilhører tema:
Demensdagene i Tromsø

Den anerkjente skuespilleren Sarah Polleys regidebut fra 2006 er en lavmælt og nydelig kjærlighetshistorie mellom godt voksne mennesker.

Fiona og Grant har vært gift i 40 år når Fiona hukommelse lider under stadig mer fremskredende Alzheimer's. Til slutt må hun få behandlig på et sykehjem. For første gang separeres ekteparet, noe som ikke bare fører til at Fiona glemmer alt om sin ektemann. Hun innleder faktisk også et forhold til en annen mann på sykehjemmet. Grant må ofre hele seg og sin stolthet om forholdet mellom ham og Fiona igjen skal kunne blomstre.

Livslang kjærlighet settes på prøve når den ene blir syk. Away From Her er modig og varmt skildret, og med en strålende Julie Christie i hovedrollen.

Arr: Demensdagene i Tromsø 2013

Gratis inngang.

Demensdagene i Tromsø 18. –21. september 2013:

Gir innbyggere i Tromsø med omegn en unik mulighet til å møte helsepersonell og pårørende / ressurspersoner som kan gi veiledning og råd med tanke på demenssykdommer. Hvilke tilbud som finnes for personer med demenssykdom og deres pårørende både i kommune- og spesialisthelsetjenesten - belyses gjennom informasjonsstand, foredrag og filmer.

http://www.youtube.com/watch?v=ct7eXP-ivAk

Tidligere visninger:

  • fredag 20.09.13 Kl. 19:00