ARISTOKATTENE Se trailer

ARISTOKATTENE

Regi:
Wolfgang Reithermann
Lengde:
1t 18m
År:
1970
Originaltittel:
The Aristocats
Manus:
Larry Clemmons
Medvirkende:
Norske stemmer: Guri Schanke, Paul Åge Johannessen, Julia Onsager Steen, Kjetil G. Rogne, Hans Fredrik Løvold, Helge Reiss, Lise Fjelstad m.fl.
Land:
USA
Språk:
Norsk tale
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Disneyklassiker fra 1970. Denne er også en del av event rundt Julegrantenning

Duchess og hennes sjarmerende kattunger lever trygt hos den rike Madame Bonfamilille til de en dag kidnappes av den gjerrige og sleipe butleren Edgar. Han forlater dem ensomme ute på landsbygden. Edgar vil nemlig ha arven som Madame har testamentert til kattene. Duchess og kattungene våkner opp redde, sultne og uten å vite hvor de er. Da dukker villkattenes konge Thomas O’Malley opp. På veien hjem til tryggheten møter de blant annet Scat Cat og hans kule jazzband som spiller så det virkelig svinger i «Alle ønskerat de var en katt, for en katt er alltid en katt for sin hatt».

Aldersgrense: alle

Medlemskap og billetter til barnefilmklubbens visninger kjøpes i døra. Vennligst merk at det ikke er mulig å betale med kort. Barnefilmklubben aksepterer kun kontant betaling.

26. november tennes den store julegrana på Stortorget. I den anledning inviterer Mediehuset iTromsø, Tromsø barnefilmklubb og Verdensteatret til gratis visning av Disney-klassikeren "Aristokattene". Før filmen vil det være servering av boller og leskedrikk, samt ansiktsmaling med Ida Ylvisåker.

Program: 

11.00: Dørene åpner og det er mulighet for ansiktsmaling. Det vil også serveres boller og leskedrikk. 
12.00: Filmen "Aristokattene" starter. 
13.30: Filmen er ferdig 

15.00: Tenning av julegrana på Stortorget 

Minner om det kun utføres ansiktsmaling i en time, fra klokken 11.00 til 12.00, det er derfor ikke garantert at alle får dette. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men alle må meldes på her: https://goo.gl/forms/PKdKs6Kgf6JG19Fm2 Det vil også være mulighet for å melde seg inn i barnefilmklubben.


Tidligere visninger:

  • lørdag 26.11.16 Kl. 12:00