American Valhalla Se trailer

American Valhalla

Regi:
Andreas Neumann, Joshua Homme
Lengde:
1t 21m
År:
2017
Manus:
Joss Crowley
Medvirkende:
Iggy Pop, Joshua Homme, Dean Fertita, Matt Helders, Anthony Bourdain
Land:
USA
Språk:
Engelsk (utekstet)
Tilhører tema:
Musikk på kino

Et hardtslående samarbeid mellom to pionerer i amerikansk rock!

AMERICAN VALHALLA forteller historien om det fantastiske samarbeidet mellom Iggy Pop og frontmann i Queens of The Stone Age, Joshua Homme. Sistnevnte er også co-regissør av filmen.

Resultatet av dette samarbeidet var en av fjorårets beste plater: Iggy Pops Post Pop Depression. Filmen tar deg med på reisen som startet som en løs idé om et konsept - til innspillingene i ørkenen i California. Bandet ville da også inkludere Hommes kollega fra Queens of The Stone Age, Dean Fertita og Arctic Monkeys-trommeslager Matt Helders.

Plateutgivelsen kom også i kjølvannet av en utsolgt turné over store deler av både USA og Europa, inkludert en episk konsert i Royal Albert Hall i London. AMERICAN VALHALLA er kronjuvelen av dette samarbeidet, en type prosjekt som bare dukker opp en sjelden gang i livet. Med fantastisk fotografering, fascinerende intervjuer og ubegrenset tilgang til musikerne viser filmen at om man ikke er villig til å risikere noe, kan man heller aldri oppnå noe - uansett hvem du er.

Filmen vises for første gang i Tromsø - "for one night only" - 12. oktober. Egon Holstad vil holde en innledning før filmen.

Billetter er i salg nå!

Tidligere visninger:

  • torsdag 12.10.17 Kl. 20:00