MUSIKK PÅ KINO: ALT SOM KUNNE HA VÆRT Se trailer

MUSIKK PÅ KINO: ALT SOM KUNNE HA VÆRT

Regi:
Trond Kvig Andreassen
Lengde:
1 time
År:
2020
Medvirkende:
Magnus Eliassen
Foto:
Audun Fjeldheim & Eirik Evjen
Land:
Norge
Språk:
Norsk / Engelsk (engelsk tekst)
Distribusjon:
Fenomen TV Film og Scene
Tilhører tema:
Musikk på kino

Årets åpningsfilm i Film fra Nord på TIFF! En poetisk og original musikkdokumentar om Magnus Eliassen.

I 2014 flyttet Magnus Eliassen til Lofoten for å skrive ny musikk. Etter flere suksessrike år med Sirkus Eliassen hadde han behov for å gjenfinne seg selv. Flykte fra forventninger og virkelighet. Etter ukevis i Lofoten reiser han til Los Angeles for å produsere plata med produsenten Nasty Kutt. Sparsomme låter fra kassegitaren begynner å høres ut som hits.

Filmskaper Trond Kvig Andreassen fulgte Magnus på hele reisen. Vi får på nært hold følge med på den innbitte kreative prosessen hans. Men etter Los Angeles ble det bare stille. Det kom aldri noen ny musikk. Hva var det egentlig som skjedde på den musikalske reisen? Og hvorfor ble det stille fra Magnus? Nå, fem år etter ukene i Lofoten, kommer endelig musikken fra havgapet og LA ut. Magnus skal holde sin første konsert på mange år.

ALT SOM KUNNE HA VÆRT er en stilfull livsskildring om forventninger, flukt og selvrealisering.

Filmen gikk for fulle hus under årets TIFF og publikum får her en ny sjanse til å se denne herlige dokumentaren på kino.

John-Kristian Dalseth, produsent ved Cinemateket og programsjef for Film fra Nord ved TIFF, vil holde en innledning før filmen.

Tidligere visninger:

  • torsdag 06.02.20 Kl. 20:00