Alt om min mor Se trailer

Alt om min mor

Regi:
Pedro Almodóvar
Lengde:
1t 41m
År:
1999
Originaltittel:
Todo sobre mi madre
Manus:
Pedro Almodóvar
Land:
Spania
Språk:
Spansk
Tilhører tema:
Barcelona

Bare kvinner som har vasket øynene med tårer kan se klart, sier et gresk ordtak. For Manuela (Cecilia Roth) er sannheten en annen. Den kvelden sønnen Esteban blir overkjørt og drept etter en opprømt opplevelse i teateret, gråter Manuela seg tom. Etterpå er det ikke klarsyn som preger henne. Nåtid og fremtid blandes sammen i det samme mørket.

Den natten hun venter på sykehuset og håper at sønnen skal leve videre, blar hun i notatboken han alltid bærer med seg. Den gryende forfatteren skriver om bildene han hadde funnet blant Manuaelas private saker. Alle var revet i to. Faren min, antagelig, skriver Esteban, som føler at livet hans mangler den samme halvparten. "Jeg vil møte ham. Jeg bryr meg ikke om hvem han er, eller hvordan han behandlet moren min. Ingen kan nekte meg den retten."

For å hedre sin sønn reiser Manuela fra Madrid til Barcelona for å lete etter faren hans. Hun vil fortelle om sønnens inderlige ønske. Men først må faren få vite at Manuela faktisk fikk en sønn etter at de skilte lag - en sønn som døde før faren fikk vite om ham. En sønn oppkalt etter sin far, Esteban. En far som nå heter Lola. Pioneren Lola. Å lete etter en slik mann kan ikke bli annet enn vanskelig...

http://www.youtube.com/watch?v=fsh0JjkKWqo