ALICE I EVENTYRLAND Se trailer

ALICE I EVENTYRLAND

Regi:
Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske
Lengde:
1t 12m
År:
1951
Originaltittel:
Alice In Wonderland
Manus:
Winston Hibler mfl. etter Lewis Carrolls roman
Medvirkende:
Norske stemmer: Vesla Rolfsen, Frank Robert, Espen Skjønberg, Jørn Ording, Henki Kolstad
Land:
USA
Språk:
Norsk tale
Tilhører tema:
Tromsø barnefilmklubb

Den kjente og kjære klassikeren fra 1951

En kanin løper hastig forbi den halvslumrende Alice, peker urolig på klokken sin og forsvinner i et hull i bakken. Alice forstår at det haster, og kryper nysgjerrig ned i hullet der kaninen forsvant. Slik begynner Disneys fantastiske tolkning av Lewis Carrolls udødelige fortelling om jenta som i ren nysgjerrighet havnet i Eventyrland. I den rare verdenen møter hun underlige figurer, den ene mer merkelig enn den andre. Trillebim og Trillebam tilhører den snillere sorten, mens hvalrossen er mer tvilsom. I et forvirret teselskap hos Hattemakeren og Påskeharen, eller i møte med den sleske filurkatten, lurer hun mer enn noen gang på hvor hun har havnet. Når Alice siden møter den beryktede Hjerterdame, blir hun helt overbevist om at hun selv er den eneste som er normal i denne forskrudde verdenen.

Alice i Eventyrland er en fantasifull historie, med overraskende vendinger og vanvittige påfunn. Filmens utrolige absurditet, kombinert med fantastisk animasjon, har gjort den elsket av både barn og voksne i flere generasjoner.

Aldersgrense: alle

Medlemskap og billetter til barnefilmklubbens visninger kjøpes i døra. Vennligst merk at det ikke er mulig å betale med kort. Barnefilmklubben aksepterer kun kontant betaling.


Tidligere visninger:

  • lørdag 19.11.16 Kl. 12:00