Adventsvisning: Polarekspressen Se trailer

Adventsvisning: Polarekspressen

Regi:
Robert Zemeckis
Lengde:
1t 40m
År:
2004
Originaltittel:
The Polar Expess
Medvirkende:
Norske stemmer: Anders Hatlo, Aslak Maurstad, Christoffer Staib, Erik Skøld, Majken Kolle Riskild, Stinius Maurstad, Helge Winther-Larsen m.fl.
Musikk:
Glen Ballard og Alan Silvestri
Land:
USA
Språk:
Norske stemmer

I anledning advent har Tromsø Barnefilmklubb, i samarbeid med Tromsø sentrum, gleden av å invitere til en gratis visning av Polarekspressen.

Chris er en gutt som er i ferd med å miste fantasien av syne. På selveste julekvelden ligger han i sengen og tviholder på troen om at Julenissen skal avlegge en visitt full av gaver, når han plutselig hører et dundrende brøl. Til sin store overraskelse får han se et skinnende, svart tog stanse på gaten utenfor – og dermed starter den utrolige reisen til Nordpolen.

POLAREKSPRESSEN er et storslagent og fantasifullt eventyr for hele familien, regissert av Robert Zemeckis (Forrest Gump, Tilbake Til Fremtiden, A Christmas Carol) og med Tom Hanks i flere av rollene. Da den dataanimerte filmen kom på kino i 2004, revolusjonerte den bruken av såkalt «motion capture»-teknikk, hvor levende skuespillere brukes som modeller for virtuelle figurer (i senere år brukt i blant annet James Camerons storfilm Avatar). Filmen er basert på Chris Van Allsburgs barnebok med samme navn.

Visningen er åpen for alle, og det er «først til mølla». Ved stor pågang må vi begrense adgangen til 1 voksen i lag med 1 barn.

Filmen har aldersgrense 6 år, det vil si tillatt for alle i lag med en foresatt.

Tidligere visninger:

  • lørdag 01.12.18 Kl. 12:00