ACASĂ, MY HOME

ACASĂ, MY HOME

Regi:
Radu Ciorniciuc
Lengde:
1t 26m
År:
2019
Medvirkende:
Corina Enache, Duca Enache, Georgiana Enache, Gica Enache, Marcel Enache
Land:
Romania, Tyskland, Finland
Språk:
Rumensk / Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense:
10+
Distribusjon:
Autlook Filmsales
Tilhører tema:
TIFF JUNIOR 2020

I et av verdens største urbane naturreservater, Bukarest-deltaet i Romania, har ni barn og foreldrene deres levd i 20 år. Når området skal omgjøres til en nasjonalpark, bestemmer myndighetene seg for å jage familien ut. Barna som pleide å bade og fiske i innsjøen blir tvunget til å tilpasse seg et nytt liv i Romanias hovedstad. Fiskestenger blir ertsattet av mobiltelefoner og ettermiddagene tilbringes på skolebenken. Familien kjemper for å opprettholde sin identitet og følelse av frihet i den moderne tilværelsen.

In the wilderness of the Bucharest Delta, nine children and their parents have lived in perfect harmony with nature for two decades. When the area is transformed into a public national park, they are chased out and forced to adapt to life in the big city.

---

Trygg TIFF Junior!

Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.

Tidligere visninger:

  • fredag 11.09.20 Kl. 19:15