WORK IN PROGRESS – FILMER UNDER ARBEID

WORK IN PROGRESS – FILMER UNDER ARBEID

Tilhører tema:
TIFF JUNIOR 2018

Det er alltid spennende å høre om nye filmer som er under arbeid. Vi har invitert et knippe regissører og produsenter til å presentere kommende filmer.

Bransje, presse og festivalpublikum får møte folkene bak et utvalg av tre kommende filmer med barn som målgruppe. Moderator er Ingrid Dokka, filmkonsulent ved Nordnorsk Filmsenter.

MENNESKETS OPPRINNELSE

Regi: Pjotr Sapegin, Produsent: Krystallplaneten AS ved Merete Korsberg.

En animasjonsfilm under produksjon, laget av den prisbelønte filmskaperen og animatøren Pjotr Sapegin. I MENNESKETS OPPRINNELSE kommer en alien-jente til jorda, hvor hun prøver å forstå hva det vil si å være et menneske. Den nye filmen overgår det meste av hva Sapegin har laget tidligere.

DE ARKTISKE KAMELENE

Regi: Karl Emil Rikardsen, Produsent: Relation04Media ved Knut Skoglund og Karl Emil Rikardsen.

Søskenparet Torarin og Svalin ønsker seg en hest som de kan ri på, men foreldrene mener at kamel passer bedre der de bor. Dermed importerer de to kameler til Akkarfjord på Sørøya. Det er imidlertid dårlig med kameltrenere på hjemstedet. Derfor reiser til Mongolia der de håper å finne en kameltrener som kan komme til Sørøya og trene verdens nordligste kameler. Men familien er ikke helt forberedt på at treneren vil bruke Mongolske treningsmetoder.

HOLD PUSTEN

Regi: Margareta F. A. Orkan

Satt i en svømmehall etter stengetid foregår et møte mellom en ung mann og en voksen dame. Hold Pusten er en film om likestilling, et tema som har fått mye oppmerksomhet i både politikk og media akkurat nå. Innspillingen er satt til oktober. Regissøren presenterer prosjektet.

MONSTRIA

Regi: Rickard Söderström, Produsent: Sarita Christensen

Menneskene reiser fra planet til planet, helt til de finner en spesielt interessant en: Monstria. Det er bare ett problem med planeten: monstre. Men er egentlig monstre så farlige? Ti år gamle Alfa oppdager sannheten om menneskeheten, planeten Monstria og dens innbyggere.

Billetter: kr. 90,- (ordinær) / kr. 300,- (gruppepris for 4 personer, med maks 2 voksne)

Tidligere visninger:

  • torsdag 06.09.18 Kl. 20:30