Tromsø Filmklubb: programslipp for høsten

Tromsø Filmklubb: programslipp for høsten

Tilhører tema:
Tromsø Filmklubb

Filmklubben har gleden av å presentere sitt spennende filmprogram for høsten, og dundrer til med gratis film som gir en liten smakebit for resten av programmet, samt rabatterte priser på medlemskap. Vel møtt!

Professor Marston and the Wonder Women er den fascinerende historien om kvinnene i professor Marstons liv. William Moulton Marston var en amerikansk psykolog som er kjent for å ha oppfunnet løgndetektoren og tegneseriefiguren Wonder Woman.

Den godeste William førte et nokså uortodokst liv for en amerikaner på trettitallet, da han levde sammen med to kvinner samtidig i et polyamorøst forhold. Som om ikke dette var nok, endte det hele med utviklingen av den første kvinnelige superhelten – the Wonder Woman – i 1940.

Regissør Angela Robinson har tidligere hovedsaklig jobbet med tv-serier (L-Word, True Blood, Charlie's Angels) og er kjent for sine fremstillinger av likekjønnende forhold. Professor Marston and the Wonder Women er en morsom og leken film om seksualitet, kjønnsroller og kreativitet.

Tidligere visninger:

  • onsdag 28.08.19 Kl. 21:00