TROLL I ESKE - OVERRASKELSESFILM

TROLL I ESKE - OVERRASKELSESFILM

Tilhører tema:
Troll i eske

Velkommen til TROLL I ESKE – en filmatisk blind date på Verdensteatret!

“Troll i eske” er et førpremierekonsept som ble etablert på Cinemateket i Oslo i 1996 og senere har blitt utvidet til cinematekene i Bergen og Trondheim. Denne høsten hiver vi oss med på leken!

På “Troll i eske” inviteres publikum til en ren overraskelsesvisning hvor vi viser en rykende fersk kinofilm som om et par dager, uker eller måneder vil få ordinær kinopremiere i Norge. Hvilken film dette er får du ikke vite før lysene dempes og filmen begynner. Ikke engang ved billettsalget får du vite hva du skal se. Det eneste vi kan love, er at filmen ikke har vært vist på kino i Tromsø tidligere – TIFF inkludert! Du vil med andre ord være blant de første i byen (og kanskje landet!) til å se filmen, og bare skrytepoeng i seg selv gjør jo det verdt å ta sjansen på å kjøpe en billett!

Vi er veldig glade for å kunne tilby dette konseptet i Tromsø og planen er å ha én “Troll i eske” forestilling hver måned.

Vår aller første "Troll i eske" forestilling var 25. august og da var det Reality av Tina Satter som var overraskelsesfilm. Hva er det som skjuler seg bak sceneteppet denne gangen? Kun den som møter opp får se!

Velkommen!

Tidligere visninger:

  • lørdag 23.09.23 Kl. 19:30