The Princess and The Shaman

The Princess and The Shaman

Shaman Durek er halvt norsk, men har aldri vært i Norge før. Det ville Prinsesse Märtha Louise gjøre noe med og derfor inviterte hun ham til å dele sin visdom her i nord.

Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek inviterer til en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet.

Det kan være du vil bli utfordret til å utvide horisonten og få noen verktøy med på veien så du kan komme dypere inn i en forståelse av hvem du er.

Prinsesse Märtha Louise har fokus på å lede mennesker tilbake til sitt sanne jeg der kontakten med intuisjonen og hjertet er essensielt. Hun er forfatter, foredragsholder og kursholder og har dedikert livet sitt til å forandre verden ved at hver og en får tak i sin indre kraft og sannhet.

Shaman Durek er en 6. generasjons sjaman som har dedikert mesteparten av livet til å studere, og å være en bevissthetsleder og spirituell entusiast for mennesker over hele verden. Fokuset hans er å utdanne mennesker til å velge sjamanisme som en livsstil for økt evolusjonær tilpasning. Hans hovedfokus er kvinnekraft, og han har jobbet bl.a. i Israel og Tyrkia for kvinners frigjøring. Han er aktivist og forfatter.

Merk: forestillingen foregår på engelsk.

Praktisk informasjon: Dørene til kinosalen åpner kl. 18.00 og det er unummererte seter i salen.

Tidligere visninger:

  • tirsdag 21.05.19 Kl. 18:30