Operasoirée - konsert med to stigende stjerner

Operasoirée - konsert med to stigende stjerner

Lørdag 16.september kan du oppleve to stigende operastjerner på Verdensteateret i Tromsø. Sassaya Chavalit og Gunnar Nieland har sunget på både små og store scener nasjonalt og internasjonalt, og vi gleder oss til å få besøk av dem her i Tromsø! Med seg på klaver har de Sergej Osadchuk. Ta med en venn eller tre og ta del i denne perlen av en konsertopplevelse med fantastisk musikk og strålende utøvere.

Medlemmer av Operaforeninga får som alltid rabattert pris – og er du ikke medlem enda kan vi friste med at hvis du melder deg inn i døra får du medlemskap ut året inkludert i billetten. Da får du blant annet rabatterte billetter på alle arrangementene under Arctic Opera Festival i oktober – en festival du virkelig ikke bør gå glipp av!

Billettpris: 250/200/150 (ordinær, medlem av Operaforeninga, student)


Sassaya Chavalit, opprinnelig fra Thailand, er nå bosatt i Målselv sammen med ektemannen Gunnar Nieland. Hun fullførte masterstudium ved Mozarteum i Salzburg i 2017, og har sunget en rekke roller rundt om i verden. Sassaya mottok strålende kritikker for sin tolkning av Madama Butterfly med Opera Trøndelag i april i år, og vi gleder oss stort til å ønske henne velkommen til Tromsø både med denne konserten men også under festivalen der hun skal
synge operagalla på Kulturhuset.

Gunnar Andor Nieland har sin bakgrunn fra Universitetet i Stavanger og Mozarteum i Salzburg. Han har deltatt flere ganger på Kirsten Flagstadfestivalen, blant annet som Dulcamara i Elskovsdrikken (2011), og han har holdt flere konserter workshops. Han har sunget en rekke konserter i Rogaland, blant annet Förklädd Gud med Jæren Symfoniorkester og Operakafé i Sandnes Kulturhus.

Sergej Osadchuk er en ukrainsk pianist bosatt i Tromsø. Han debuterte som konsertpianist allerede som tolvåring, begynte musikkstudier som femtenåring i Moskva og har siden da spilt konserter i store deler av verden. Siden 1992 har Sergej vært ansatt som professor i klaver på Musikkonservatoriet i Tromsø.

Tidligere visninger:

  • lørdag 16.09.23 Kl. 18:00