ÅPNING NORTHERN CHARACTER FILM & TV FESTIVAL Se trailer

ÅPNING NORTHERN CHARACTER FILM & TV FESTIVAL

Northern Character International Film & TV Festival i Murmansk har vært en god samarbeidspartner for TIFF, Tromsø internasjonale filmfestival over flere år. Festivalen har vært arrangert i over ti år. Flere nordnorske filmskapere har vist frem sine filmer, og noen av de har også vunnet priser på festivalen.

Norske deltakere kan ikke reise til årets festival i Russland. Vi kjører derfor en parallell åpning av festivalen i Tromsø og Murmansk. Publikum i Russland får se filmen Oskars America av Torfinn Iversen, mens publikum i Tromsø får se den russiske filmen DREAM TEAM.

DREAM TEAM, fra Youth initiatives Production Centre i Moskva er regissert av Philipp Abryutin og Maxim Zykov. Manusforfatterne er Ippolita Kupriyanova og Irina Chechina. Mikhail Dementiev Sound var sjefsfotograf, og hadde med seg designerne Oleg Tatarinov, Alexander Fedenyov.

DREAM TEAM er historien om sportskommentator Stepan Vershinin, som mister en prestisjefylt jobb i TV-bransjen. I jakten på en ny jobb ender han opp med å ta del i en sportskonkurranse som vil endre han for alltid.

Åpningsseremonien blir på engelsk, og en av regissørene vil holde en innledning før filmen.

DREAM TEAM har russisk tale og engelske undertekster. Filmen varer i 1 time og 25 min.

Arrangement er gratis og åpent for alle, men alle publikummere må registreres og hente ut en personlig fribillett her.

Prosjektet er støttet av Barentssekretariatet.

Tidligere visninger:

  • torsdag 19.11.20 Kl. 18:00