Nordlysfestivalen: Fotefar og Pål-Are Bakksjø Trio - Om & Men

Nordlysfestivalen: Fotefar og Pål-Are Bakksjø Trio - Om & Men

To trioer med perfekt match i musikkdating: Målselv-trio med sang, fele og gitar, møter Bodø-trio med sang, trommer og bass. Når begge vokalistene i tillegg behersker både tangenter og gitar, så er matchen fullkommen!

Endelig kan Nordlysfestivalen presentere bestillingsverket "Om & Men" av Fotefar og Pål-Are Bakksjø! Med et folkemusikk-stjernelag på scenen kan vi nærmest garantere at denne kvelden på Verdensteatret kommer til å bli en av de triveligste du har hatt på lenge.

Låtskriverne Lena Jinnegren og Pål-Are Bakksjø har nokså ulik bakgrunn og musikalsk ståsted, men i sangene de skriver har begge et gjenkjennelig skråblikket på livet.

De setter ord på opp- og nedturer du kanskje kjenner igjen, og de beskriver trender og dubeditter vi mer eller mindre bevisst omgir oss med. Vi får også et innblikk i hva som inspirerer til nye låter, og hvorfor noen sanger blir til – og andre ikke.

Visene krydres med nye slåtter fra Ragnhild Furebotten, og alt framføres av et strålende knippe musikere.

«Om & Men» er bestillingsverk til Nordlysfestivalen 2020, produsert av Folkemusikk Nord/Kultur i Troms, som også tar konserten på turné rundt i Nord-Norge.


Medvirkende

Lena Jinnegren – sang, tangenter, gitar, komponist

Pål Are Bakksjø – sang, tangenter, gitar, komponist

Ragnhild Furebotten – fele, komponist

Bendik Lund Haanshus – gitar, arrangør

Arnfinn Bergrabb – trommer

Christo Stangness – kontrabass


Billettpris: Voksen: 295,- / Student: 245,-

Tidligere visninger:

  • mandag 27.01.20 Kl. 19:00