Midt i verden - en hyllest til Ivar Thomassen

Midt i verden - en hyllest til Ivar Thomassen

Konserten er dessverre avlyst av arrangør.

Få artister er så folkekjære i Finnmark som Ivar Thomassen fra Russenes i Porsanger. Han utviklet seg etterhvert til å bli en av våre viktigste bidragsytere til den nordnorske visetradisjonen. I kjølvannet av hans alt for tidlige bortgang 2016 ble han hyllet med både festivalkonserter og turnéer i regi av Scene Finnmark, og nå tar vi denne produksjonen med oss til hele storfylket!

Fokus på egen region og egne verdier utgjør en rød tråd i Thomassens tekster. Det handler om vår egen natur, kultur og historie. Med andre ord: fokus på Nord-Norge - ikke som utkant, men som sentrum for våre liv. Derfor tittelen "Midt i verden", som for øvrig også er tittelen på en av hans viser. Velkommen til et varmt og hyggelig gjenhør med mange av Ivars mest kjente viser!

Marit Karlsen - vokal
Asbjørn Ruud - gitar og vokal
Rikard Toften Holst - bass
Erik Håkon Halvorsen - tangenter
Sigbjørn Innjord Thomassen - gitar
Nikolay Girunyan - cello
Ingrid Marie Willassen - fiolin

-----------------------

Kjøp billetter her!


Smitteverntiltak ifbm. korona

Våre lokale arrangører iverksetter smitteverntiltak og følger anbefalinger fra myndighetene for å minimere risiko for smitte. Her er noen av de viktigste punktene:

- syke personer skal holde seg hjemme
- minst 1 meters avstand mellom personer som ikke er i samme husstand
- vask hender hyppig og grundig
- håndhilsning, klemming og unødvendig fysisk kontakt unngås

I tilfelle det skulle bli behov for å kontakte publikum i forbindelse med smittesporing og informasjon rundt eventuell smitte i etterkant av arrangementet, vil lokal arrangør sørge for å holde oversikt over publikum og nødvendig kontaktinformasjon.

Arrangører: Scene Finnmark

Tidligere visninger:

  • søndag 30.05.21 Kl. 20:00