HOLLOW HEARTS MUSIKKVIDEOPREMIERE + INTIMKONSERT MED LISA SKOGLUND

HOLLOW HEARTS MUSIKKVIDEOPREMIERE + INTIMKONSERT MED LISA SKOGLUND

Onsdag 2. oktober er det duket for rød løper og verdenspremiere på Hollow Hearts’ splitter nye musikkvideo regissert av selveste Eilif Bremer Landsend.

Eilif har lang fartstid som filmskaper og har vært med på en rekke ulike produksjoner. Han har tidligere gjort musikkvideoer for band/artister som Anneli Drecker, Hekla Stålstrenga og The Northern Lies. I det siste har vi blant annet sett hans arbeid gjennom NRK-serien ‘Iskald’.

I forbindelse med visningen vil bandet og Eilif holde en innledning.

Det blir servert velkomstdrinker i tillegg til at det loddes ut noen billetter til bandets releasekonsert i Kulturhuset i Tromsø den 22. november.

Etter visningen vil Lisa Skoglund ta over stafettpinnen og holde en intimkonsert i kaféen på Verdensteatret. Med sine poetiske tekster og nydelige melodier blir dette en perfekt avslutning på kvelden.

Lisa Skoglund trio er: Lisa Skoglund (vokal), Stine Maren Steien (tangenter & vokal), Torje Åsali Jensen (strenger & vokal)

Kom og bli med på en særdeles trivelig onsdagskveld!

Gratis inngang.

Arrangementet starter kl. 19:00.

Vel møtt!


Kort fortalt for de som allerede ikke kjenner til denne gjengen:

Roots/americana-bandet Hollow Hearts og popartisten Lisa Skoglund er to fremadstormende navn innen norsk musikk som allerede har markert seg som to solide navn fra det nordnorske musikkmiljøet.

Med beina godt forankret i Nord-Norge er de nå høyaktuelle med ny musikk og en hel drøss med konserter.

Hollow Hearts slapp sitt tredje studioalbum, ‘Peter’, 6. september i år og er for tiden på turné i Norge, Tyskland og Sveits.

Lisa Skoglund slipper sitt debutalbum i januar 2020, og allerede nå i høst får vi høre første smakebit. Lisa turnerer Nord-Norge med sin trio denne høsten.

Tidligere visninger:

  • onsdag 02.10.19 Kl. 19:00