Gravidtreff i Tromsø

Gravidtreff i Tromsø

Babyverden og Nøstebarn inviterer gravide i Tromsø til et spennende, nyttig og morsomt kveldstreff på Verdensteatret!

Vi deler ut goodiebags til alle og trekker flotte premier på inngangsbilletten. Og vi lover et spennende, nyttig og morsomt program fra scenen:

* Velg trygge klær til barnet ditt. Mange klær inneholder skadelige stoffer, uten at vi tenker over det. Hvordan vet du at du velger trygge tekstiler? Ved Nøstebarn.

* Valg av bilstol er kanskje det viktigste valget du tar for babyen din. Men du må være sikker på å velge riktig slik at stolen passer til akkurat din bil. Det er mange ulike modeller å velge mellom - Barnas hus kommer med gode råd slik at du kan ta gode valg.

* Solen kan skade både babyens hud og din egen, selv når den ikke skinner! Det er viktig å starte forebygging av hudskader tidlig, og hudlegene ved Volvat Nordnorsk Hudlegesenter forteller hvordan dere kan ta vare på huden hele året.

* Enhver fødsel er en unik opplevelse. Du har helt sikkert tenkt gjennom fødselen, men hva er det viktig å forberede seg på? Og hva med tiden etter fødselen? Jordmor Kathrine Hågensen snakker om de tingene som ofte glemmes når man har fått barn.

* Kanskje trener du, eller ønsker å komme i bedre form. Fysisk aktivitet er viktig både når du er gravid og etter at du har født. Men slapp av: det trenger ikke å være så vanskelig! Ingrid Hansen, Tromsø fysioterapi gir gode tips og råd til hverdagsaktivitet som passer for alle.

Vi deler ut flotte goodiebags til alle med produkter fra Nøstebarn, Lilleba og Herremann, Goboken, Babyverden, Neutral, Barnas Hus, Komplett Apotek og Volvat.

OG vi trekker ut flotte premier på inngangsbilletten, som koster 170 kroner.

Ta gjerne med en venninne eller partneren din! :)

Begrensede plasser, så meld deg på nå!

Her er programmet for arrangementet:

18.00 Velkommen ved redaktør i Babyverden, Karine Næss Frafjord.

18.05 Gi barnet ditt en trygg start. Visste du at du kan bruke ull hele året? Vi gir deg tips til hvordan du bør kle barnet ditt. Nøstebarn.

18.25 Valg av bilstol er kanskje det viktigste valget du tar for babyen din. Hvordan sikrer du barnet best, og hva skjer ved en kollisjon? Barnas hus.

18.45 Enhver fødsel er en unik opplevelse. Du har helt sikkert tenkt gjennom fødselen, men hva er det viktig å forberede seg på? Og hva med tiden etter fødselen? Jordmor Kathrine Hågensen gir deg triks som kan gjøre oppholdet litt lettere, og har også noen funfacts om fødselen som ingen snakker om.

19.05 Kort pause

19.15 Hvordan forebygge pigmentforandringer når du er gravid? Solen kan skade både babyens hud og din egen, selv når den ikke skinner. Hudlegene ved Volvat Nordnorsk hudlegesenter forteller hvordan dere kan ta vare på huden hele året.

19.35 Kanskje trener du, eller ønsker å komme i bedre form. Fysisk aktivitet er viktig både når du er gravid og etter at du har født. Men slapp av - det trenger ikke å være så vanskelig! Ingrid Hansen, Tromsø fysioterapi gir gode tips og råd til hverdagsaktivitet som passer for alle, og hva du som gravid må ta hensyn til.

19.55 Trekning av premier og avslutning

Tidligere visninger:

  • onsdag 10.04.19 Kl. 18:00