FAMILIEKONSERT: SWING'IT SPILLER DISNEY

FAMILIEKONSERT: SWING'IT SPILLER DISNEY

Tromsø Jazzklubb inviterer til familiekonsert når Swing’it kommer til Tromsø for å spille Disney for hele familien!

Bandet har blitt omtalt som det hotteste tradjazzbandet i landet, og har gjort seg bemerket med en unik evne til å favne bredt hos publikum. I løpet av de siste årene har de spilt mange hundre konserter i både inn- og utland. Bare i 2019 spilte de over 100 konserter i Norge, Storbritannia, Spania, Kroatia og Frankrike. Med over 50 konserter på Kongsberg Jazzfestival er Swing’it det mestspillende bandet i festivalens historie. Bandet er også kjent fra Norske Talenter, der de sjarmerte publikum og dommere med sanger som Som det Faller Seg og Å Bli som Du og tar lytterne med på en reise tilbake til jazzens opprinnelse på starten av 1920-tallet.

I Tromsø tar Swing’it med seg kjente og kjære Disney-sanger og jazzer dem opp slik at hele familien virkelig kan swinge med. Vi kan forvente oss et forrykende show, proppfullt av god stemning, allsang, ablegøyer og improvisasjon rundt slagere fra filmer som Løvenes Konge, Aladdin, Jungelboken, Aristokattene og Tarzan.

BESETNING

Martin Jarl Velsin – Trompet/vokal, Edvard Bondi Knowles – Sax/klarinett, Jan Ivar Ekroll – Piano/trompet, Øystein Skjellfjord – Banjo/vokal, Håvard Mathisen Tanner – Bass og Håkon Kvam – Trommer.

SMITTEVERN

Vi tar tiltak og råd for smittevern på alvor. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt på alle våre konserter. Vi holder oss oppdatert på myndighetens retningslinjer og råd, og tilpasser oss fortløpende. Les mer om Verdensteatrets smittevernregler her!

BILLETTSALG

Kun personer fra samme husstand kan foreta bestilling av mer enn én billett per konsert. Det vil kun være mulig å kjøpe maks 4 billetter til en gruppe fra samme husstand, som kan sitte sammen. Det blir ingen billettsalg i døra, så alle må ha kjøpt billett på forhånd.

Ansvarlig arrangør: Tromsø Jazzklubb

Tidligere visninger:

  • søndag 07.03.21 Kl. 14:00