Har du lyst å jobbe på Verdensteatret kino?

Verdensteatret er avhengig av en gjeng med dyktige frivillige for å drive kinoen. Det er de frivillige som er kinoens billettkontrollører, vertskap for publikum, og vårt ansikt utad for besøkende.

Vi er nå ute etter å styrke vår stab av frivillige foran høstsesongen, som starter 18. august. Å være frivillig innebærer to vakter, på mellom to til fem timer, hver måned. Det er ingen lønn, men som frivillig på Verdensteatret vil du få et kort som gir deg mulighet til å se all film på kinoen - helt gratis.

Er dette noe du kan være interessert i, send en mail til produsent ved Verdensteatret kino John-Kristian Dalseth på jk@tiff.no

Få gjerne med din alder, om du har erfaring med lignende frivilligarbeid fra før (f.eks. under TIFF) og eventuell annen kjennskap du har til kinoen.

Av praktiske hensyn har vi et begrensende tall for hvor mange frivillige vi har i staben per år, så det er første til mølla som gjelder. Det vil bli avholdt et oppstartsmøte for nye frivillige før høstsesongen starter. Mer informasjon om dette fås ved henvendelse.