Første program på Verdensteatret for 2017 er på plass fra 1. februar, men allerede 24. og 25. januar kan du få med deg to debatter i regi av Arctic Frontiers.

I februar viser Verdensteatret enkelte filmer fra årets utgave av Tromsø Internasjonale Filmfestival, men også mange klassikere. Vi vil som alltid by på mye spennende film, både gjennom vårt eget program og samarbeidsvisninger med de andre cinematekene i landet, Tromsø Barnefilmklubb, Tromsø Filmklubb, universitetet og Verdensoperaen i Nords overføring fra The Met - samt mye mye mer!

Det blir eksklusiv førpremiere på TIFF-publikumsvinneren ISHAVSBLOD - DE SISTE SELFANGERNE, som del av programserien Polart vin og viten. Av andre TIFF-filmer viser vi også Pedro Almodóvars nye film JULIETA, Kim Hiorthøys THE RULES FOR EVERYTHING, KAISAS ENCHANTED FOREST som en del av Samejubileet 6. februar, samt vinneren av FIPRESCI-prisen under TIFF: Cristian Mungius DEN STORE PRØVEN. I vår serie «Musikk på kino» viser vi EAT THAT QUESTION: FRANK ZAPPA IN HIS OWN WORDS, og du får sett ny og aktuell film som Cannes-hovedprisvinneren JEG, DANIEL BLAKE av Ken Loach og DET NORSKE HUS av Jan Vardøen.

 Sjekk ut hele programmet under Aktuelt-siden - og se komplett oversikt i vår kalender!