Sommeren er over og vi står overfor en ny og fullstappet filmhøst på Verdensteatret! Stumfilmkonserter, legemiddeldrama og Chaplins klassiker Diktatoren utgjør noe av det utsøkte programinnholdet i august.

Endelig er det på tide å trekke inn i kinomørket igjen, etter en sommerpause på Verdensteatret. Vi åpner dørene igjen for fullt 18. august, med DEN ANDRE SIDEN AV HÅPET og IT COMES AT NIGHT - henholdsvis lun, finsk dramakomikk og amerikansk, stemningsladd skrekk. Kjøper du medlemskap kommer du inn på første filmvisning gratis og får rabatt på resten av forestillingene våre ut året. Det lønner seg, for vi har et solid høstprogram i vente!

I månedsskiftet august/september blir det som vanlig Stumfilmdager på Verdensteatret; her står høydepunktene i kø, med en paraderekke filmkonserter. Men før dette har vi premiere på det aktuelle, franske dramaet KVINNEN FRA BREST - KAMPEN MOT LEGEMIDDELINDUSTRIEN, der Sidse Babett Knudsen ("Borgen"; "Westworld") spiller en lege som oppdager farlig statistikk knyttet til en spesiell medisin.

Gikk du glipp av Ole Giævers tankevekkende dokumentar FRA BALKONGEN i sommer har du sjansen igjen nå, for i august setter vi opp filmen med noen visninger. Ettersom Verdensteatret også huser Cinemateket i Tromsø består ikke programmet kun av nye filmer - høstens første klassiker er DIKTATOREN, Charlie Chaplins evig aktuelle komedie-mesterverk som går i strupen på Nazi-Tyskland og Hitler.

Velkommen til et nytt høstsemester på Verdensteatret Kino, både for nye og gamle publikummere!