STUMFILMDAGER / YOUTUBE STUMFILM-IMPRO / LIVE: THE YOUTUBE LUBITSCH YOUTH MOVEMENT

STUMFILMDAGER / YOUTUBE STUMFILM-IMPRO / LIVE: THE YOUTUBE LUBITSCH YOUTH MOVEMENT

Lengde:
50m
Musikk:
The Youtube Lubitsch Youth Movement

Du tror det ikke før du får oppleve det!

THE YOUTUBE LUBITSCH YOUTH MOVEMENT (TY)
TYLYM er en underavdeling av kunstnerkollektivet 43CHARACTERS som holder til i Europas fremste hipster-metropol (tysk by som begynner med B). Deres opptredener kan betegnes som stumfilmimpro-performances; deres metode kan beskrives som en kombinasjon av dekomponering og dekonstruksjon.

Pianist Dietrich Brüggemann har spilt i en rekke band, han har laget en rekke kortfilmer og musikkvideoer og han har hele fem spillefilmer på samvittigheten. Hans andre spillefilm RUN WHILE YOU CAN (RENN WENN DU KANNST, 2010) ble vist på TIFF i 2011. Hans fjerde film STATIONS OF THE CROSS (KREUZBERG) vant sølvbjørnen på filmfestivalen i Berlin i 2014 og gikk på norske kinoer i påske samme året under tittelen KORSVEGEN. Hans foreløpig siste film heter HEIL og hadde verdenspremiere i juli på filmfestivalen i Karlovy Vary (Tsjekkia).

Mando (AKA Daniel Mandolini) har en klangfull, behagelig bass-stemme, men det er ikke stemmen han er mest kjent for. Han er flere ganger tysk mester i Beatbox, kunsten å lage alle slags lyder med munnen, noe Mando langt på vei var ekspert på allerede som 15-åring. i tillegg til å være en menneskelig rytmeboks, er Mando konsertgitarist, gitarpedagog og han lydlegger teaterstykker for scene og radio. Han behersker fire språk, elsker fotball og god mat.

Tidligere visninger:

  • onsdag 02.09.15 Kl. 21:30