Prisvinnende kortfilm: No Man Is an Island + Gutten er sulten Se trailer

Prisvinnende kortfilm: No Man Is an Island + Gutten er sulten

Regi:
Ali Parandian // Kenneth Karlstad
År:
2017
Originaltittel:
No Man Is an Island // Gutten er sulten
Land:
Norge

Opplev noe av det beste innen ny, norsk kortfilm – med filmskaperne og skuespillere til stede!

Denne kvelden byr vi på en spesialvisning av kortfilmene NO MAN IS AN ISLAND (2017) og GUTTEN ER SULTEN (2017). Førstnevnte vant prisen for Beste norske kortfilm under Bergen Internasjonale Filmfestival i år, mens sistnevnte vant Filmkritikerprisen under Kortfilmfestivalen i Grimstad.

NO MAN IS AN ISLAND (regi: Ali Parandian) 28 min.

Etter en dag med bading og pilsing ved elva, blir Erffan, Amir og Carlos oppsøkt av en mann som kaller seg Jesus. Med seg har han et budskap om toleranse, forsoning og brorskap.

Ali Parandian flyttet fra Teheran til Norge i 1989. Han har kunstfaglig utdanning fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer, innenfor faget filmlyd. Som komponist og lyddesigner har Ali en rekke arbeider bak seg. Han har blant annet gjort to bestillingsverk for dansekompaniet Nordic Projects, «Only Light» og «Storm», og gitt ut EPen «Panter» på plateselskapet Skrudd.

GUTTEN ER SULTEN (regi: Kenneth Karlstad) 21 min.

En seksten år gammel gutt med et intenst driv oppsøker en beryktet kriminell for å bevise sitt mot. En forstads-thriller som dykker inn i et ungt sinn og utforsker fenomenet "spenningssøking".

Kenneth Karlstad (f. 1984) er en Oslo-basert regissør som lager musikkvideoer, reklame- og fiksjonsfilmer. Karlstad har tidligere vunnet Gullstolen for beste musikkvideo, med "Told You" av Eva and the Heartmaker. Gutten er sulten er hans første fiksjonsfilm.

Etter hver av filmvisningene vil det være en kort samtale med medvirkende i kortfilmene. Vi får besøk av Kenneth Karlstad, regissør for Gutten er sulten, skuespillerne Bhkie Male og Elias Peña Corral fra No Man Is an Island, i tillegg til filmfotograf Runar Sørheim fra sistnevnte film.

Tidligere visninger:

  • søndag 12.11.17 Kl. 18:30