Min nabo Totoro Se trailer

Min nabo Totoro

Regi:
Hayao Miyazaki
Lengde:
1t 26m
År:
1988
Originaltittel:
Tonari no Totoro
Medvirkende:
Norske stemmer: Hanne Dancke, Reidun Berntsen, Agnes Fasting, Tommy Karlsen
Land:
Japan
Språk:
Norsk tale

Gledelig gjensyn eller første møte med Totoro.

Da Mei og Satsuki flytter ut på landet sammen med faren er det starten på et spennende eventyr. De møter skogens vokter, Totoro, og hverdagen blir til et eventyr sammen med den svære skogsguden. Denne kritikerroste filmen er et fargesprakende og magisk stykke barnefilm fra det verdensberømte Studio Ghibli og regissør Miyazaki Hayao. En film også voksne vil ha stor glede av.

Aldersgrense: 6+, anbefal fra 7+

Visste du at Studio Ghibli også har laget KATTEPRINSEN, KIKIS BUDSERVICE og PRINSESSE MONONOKE, som også er i årets program?

Visningen lørdag formiddag er ei spesialvisning i regi av Tromsø Barnefilmklubb og medlemskap selges i døren. Det er kun mulig å betale med kontanter ved inngang eller Vipps, og billetter selges ikke på nett.

MIN NABO TOTORO er Tromsø Barnefilklubb sitt bidrag til Verdens Beste Barnefilmfestival. Tromsø barnefilmklubb har visninger hver lørdag kl. 12:00 i høst- og vårsemesteret på Verdensteatret. Vi viser kvalitetsfilm som passer fra tre år og oppover. Medlemskap 200 kroner for alle filmene og 100 for enkeltfilmer. Voksne går gratis i følge med barn.

Følg gjerne barnefilmklubben på Sosiale Medier.  Facebook: https://www.facebook.com/Tromsobarnefilmklubb Twitter og Instagram: @tromsobfk 

NB. Visningen lørdag kveld er originalversjonen med japansk tale/norsk tekst. 

Tidligere visninger:

  • lørdag 10.06.17 Kl. 12:00