Mellom oss Se trailer

Mellom oss

Regi:
Charlotte Røhder Tvedt
Lengde:
1t 10m
År:
2017
Land:
Norge
Språk:
Norsk tale, norsk tekst

Vi lever i en tid hvor vi deler mer og mer på sosiale medier, men blir vi egentlig bedre kjent? 

Våren 2016 ba regissør Charlotte Røhder Tvedt, sammen med den Tromsø-baserte filmskaperen Gry Elisabeth Mortensen, vanlige mennesker over hele landet om å filme sin verden. Resultatet er blitt Norges første dokumentar bestående bare av innsendt film! Over 900 bidrag har blitt til én historie om hvordan vi forholder oss til hverandre, satt sammen av en dreven filmskaper med blikk for sammenhenger og kontraster.

Det som fenger mest er livene vi får ta del i: Å se noen andres virkelighet, slik de selv vil fremstille den, er utrolig fengslende. Enten den er dramatisk eller hverdagslig; hun som blir mobbet, hun som savner faren sin i et annet land eller han som gråter i bilen på vei til jobb. MELLOM OSS fanger noe av essensen i det den digitale revolusjonen krever av oss: raushet, fellesskap og respekt for at hvert menneskes liv egentlig er en gåte.

Møt regissør Charlotte Røhder Tvedt og Gry Elisabeth Mortensen i samtale med Sveinung Wålengen, leder av Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø etter filmen. Personer fra filmen vil også være til stede i salen. Åpent for spørsmål fra salen!

Tidligere visninger:

  • søndag 17.12.17 Kl. 18:00