Frances Ha Se trailer

Frances Ha

Regi:
Noah Baumbach
Lengde:
1 time, 26 min.
År:
2012
Manus:
Noah Baumbach, Greta Gerwig
Medvirkende:
Greta Gerwig, Adam Driver, Mickey Sumner, Charlotte D'Amboise, Hannah Dunne, Michael Esper, Grace Gummer, Patrick Heusinger, Josh Hamilton, Cindy Katz. Maya Kazan, Justine Lupe, Britta Phillips, Juliet Rylance, Dean Wareham, Michael Zegan
Land:
USA
Tilhører tema:
Månedens film

En herlig dramakomedie fra regissøren av Greenberg og The Squid and The Whale

Frances Ha er fortellingen om 27 år gamle Frances som bor i New York, selv om hun egentlig ikke har noen leilighet. Hun har praksisplass hos et dansekompani, men er egentlig ikke så flink til å danse. Og hun er bestevenn med Sophie, selv om de egentlig ikke er på talefot lenger.

Frances kaster seg ut i livet, på jakt etter å realisere drømmene sine, men blir stadig konfrontert med virkeligheten. Filmen er både morsom og rørende. En herlig muntermelankolsk komedie om vennskap og en nydelig hyllest til New York i svart og hvitt.

Frances Ha har den fantastiske Greta Gerwig i hovedrollen. Hun har også skrevet manus sammen med filmens regissør Noah Baumbach. Mickey Sumner spiller bestevenninnen Sophie og Adam Driver, uforglemmelig i tv-serien Girls, spiller en av birollene.

http://www.youtube.com/watch?v=WqMaeBtK9TA