25th Hour (35mm) Se trailer

25th Hour (35mm)

Regi:
Spike Lee
Lengde:
2t 14m
År:
2002
Originaltittel:
25th Hour
Medvirkende:
Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Anna Paquin
Land:
USA
Språk:
Engelsk (norsk tekst)
Tilhører tema:
Spike Lee

Drama med Edward Norton og Philip Seymour Hoffman i regi av Spike Lee!

Klokken tikker for Monty Brogans (Edward Norton) frihet. Om 24 timer skal han i fengsel i sju lange år. Han som en gang var konge av Manhattan er i ferd med å ta farvel med byen som aldri sover, sine storbydrømmer og livet han levde. Et liv som åpnet dører til New Yorks mest fasjonable klubber, men som også fremmedgjorde ham for de som stod ham nærmest. 

På denne siste dagen som fri mann forsøker Monty å gjenoppta kontakten med sin far James (Brian Cox), som aldri har gitt opp sønnen, og han avtaler å treffe sine beste venner fra gamle dager, Jacob Elinsky (Philip Seymour Hoffman) og Francis Xavier Slaughtery (Barry Pepper). I dette scenariet hører også kjæresten hans Naturelle Riviera (Rosario Dawson) til, som kanskje, eller kanskje ikke... var den som satte politiet på sporet av ham.

Monty er ikke sikker på noe lenger, men når tiden nå er i ferd med å renne ut, må han foreta noen valg. Og Monty har noen ess igjen i ermet som han nå må benytte seg av.

Filmen er regissert av Spike Lee, og er en bearbeidelse av manusforfatteren David Benioffs roman med samme navn. Et annet kjent navn som også er knyttet til filmen er Tobey Maguire, som har inntatt rollen som produsent for første gang. 

Filmen vises fra flott 35mm-format.

Tidligere visninger:

  • tirsdag 19.06.18 Kl. 20:45
  • onsdag 20.06.18 Kl. 20:45