WORK IN PROGRESS – FILMER UNDER ARBEID

WORK IN PROGRESS – FILMER UNDER ARBEID

Tilhører tema:
TIFF JUNIOR 2018

Det er alltid spennende å høre om nye filmer som er under arbeid. Vi har invitert et knippe regissører og produsenter til å presentere kommende filmer.

Bransje, presse og festivalpublikum får møte folkene bak et utvalg av tre kommende filmer med barn som målgruppe. Moderator er Ingrid Dokka, filmkonsulent ved Nordnorsk Filmsenter.

MENNESKETS OPPRINNELSE

Regi: Pjotr Sapegin Produsent: Krystallplaneten AS ved Merete Korsberg.

En animasjonsfilm under produksjon, laget av den prisbelønte filmskaperen og animatøren Pjotr Sapegin. I MENNESKETS OPPRINNELSE kommer en alien-jente til jorda, hvor hun prøver å forstå hva det vil si å være et menneske. Den nye filmen overgår det meste av hva Sapegin har laget tidligere.

DE ARKTISKE KAMELENE

Regi: Karl Emil Rikardsen Produsent: Relation04Media ved Knut Skoglund og Karl Emil Rikardsen.

På Akkarøy i Finnmark bor det en familie med to store kameler – Bor og Besla. Stort sett går det greit å ha kameler som kjæledyr – helt til hannkamelen Bor blir «ten-åring» og litt ugrei. Og han vil absolutt ikke bli ridd på! Familien reiser til Mongolia og henter en ekte kameltrener hjem til Akkarøy. Bor er en vriompeis, men veldig snill kjæreste til kameljenta Besla. Blir det kamelbaby? Klarer de å temme Bor? Kan de ri på han? En spektakulær dokumentarfilm for hele familien.


I tillegg vil den meritterte danske filmprodusenten Sarita Christensen presentere et nytt prosjekt. Mer info kommer!

Billetter: