Releasekonsert: Julietnorth

Releasekonsert: Julietnorth

Julietnorth, med Julie Alapnes i spissen, gjør det stort om dagen og høster strålende kritikker og lovord for sine konserter og for singelen "Naustet" / "Få ut fingern". Bandet slipper sitt debutalbum i starten av februar og skal i den forbindelse på turné med ferske cd-er og nypresset vinyl i kofferten. Fredag 9. februar feirer de plateslipp med releasekonsert på Verdensteatret i Tromsø!

Julietnorth er Julie Alapnes på fele og sang, gitarist og sanger Petter Carlsen, perkusjonist Aleksander Kostpoulos og Halvard Rundberg på trøorgel og gitarer. Supergruppa fra nord har sammen skapt et energisk, kjølig og friskt sound hvor nordnorsk folkemusikk møter drivende trommer, rocka barytongitar og drømmende vokal. De vakre og finurlige slåttene trives i dette filmatiske landskapet, hvor Julies karakteristiske felespill og trøorgelet Leon utgjør en viktig grunnstamme. 

Dette er sterkt. Gripende. Varmt. Dette er midnattssola og mørketida tvunnet inn i hverandre. Dette er musikk som får deg til å ville løpe rett ut i nysnøen, naken, for å lage snøengler. I neste øyeblikk, en gammel venn du ikke har snakket med på lenge, som du får lyst til å ringe. Bare fordi. Det sier forfatter Sanne Mathiassen om Julietnorths debutalbum.

"...melankoli i den ene låta, før det svinger noe så inni hampen i den neste. Det hele låter ekte og ærlig, jordnært og avsindig vakkert"
- Bernard Hienerwadel, Altaposten

"Denne kremen av nordnorske musikere fant tonen og kontakten med publikum allerede fra første låt. De viste stor spilleglede på scenen, og hadde et samspill mange kan misunne dem."
- Jon Arne Jacobsen, Avisa Hemnes

Billettpris: kr. 220,-

Tidligere visninger:

  • fredag 09.02.18 Kl. 21:00