Mot i Brøstet 25 år!

Mot i Brøstet 25 år!

"Mot i brøstet", Norges mest sette situasjonskomedie, feirer 25 årsjubileum! Skaperen Tore Ryen og hovedrolleinnhaver Nils Vogt er klare for å gi deg et underholdende og ellevilt tilbakeblikk på alt som skjedde på settet, både foran og bak kamera.

Et stand up-show som oppsummerer Norges største komediesuksess på fjernsyn!

Radarparet har plukket ut sine favorittøyeblikk fra de 142 episodene som ble vist på TV2 i perioden 1993 til 1997. Klippene vises selvsagt på lerretet med skaper og skuespiller som humoristiske sidekommentatorer. I tillegg får vi for første gang oppleve Karl live! Det er bare å klargjøre lattermusklene, for her spares det ikke på konfekten.

"Mot i brøstet" går stadig i reprise på TV2 og har en stor tilhengerskare. Den offisielle Facebook-siden har over 23 500 følgere. Her legges det daglig ut snutter fra serien, kommentarer og morsomme hendelser til glede for fans fra hele landet.

Tore Ryen og Nils Vogt stod også bak oppfølgeren "Karl & Co". Totalt ble det 209 episoder av disse seriene og et seertall på flere hundre millioner nordmenn. Imponerende i et land med litt over fem millioner mennesker! Fortsatt vokser seertallet for "Mot i brøstet", som vises på TV2 og TV2 Sumo den dag i dag - tjuefem år etter! Da er det ikke lenger bare en TV-serie vi snakker om, men et fenomen.

Billettpris: 360,-

Billetter: